Hirdetés

Mass Effect 2 - Egyszerre érkezik mindkét platformra

|

A játék párhuzamos premierjére és néhány érdekes információra derült fény egy interjúnak köszönhetően.

Hirdetés

Jesse Houston producert sikerült mikrofonvégre kapnia a vg247.com munkatársának.



A nem túl hosszú kérdezz-felelek megerősíti, hogy a Mass Effect 2 egyazon időpontban jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra. Most elvileg csak irányítás tekintetében lesz eltérés a két verzió között, hiszen a Mass Effect PC-s fejlesztése során nyert tapasztalattal felvértezve ugorhattak neki a folytatás boxos kiadásának is.
Majdnem a duplájára növelték a Mass Effect 2 tartalmi elemeit, vagyis közel kétszer annyi dialógust rögzítettek, több és nagyobb felfedezhető helyszín vár ránk.
Sokat foglalkoztak azzal, hogy valóban kézre álljon az irányítás, illetve a mai shooterekhez hasonlóan fix 30 FPS-re lőtték be a képfrissítést.



Még jobban rágyúrtak a játék erősségének számító dialógusokra, a színészi játékra, illetve számos, eddig szokatlan elemmel színesítették azokat. Példának okáért egynémely traccspartit akár lövöldözéssel is tarkíthatjuk, illetve most már nem csak állnak egymással szemben a szereplők, hanem sétálgatás közben, "autóvezetés" közben és más helyzetekben is cseverészhetünk. Ráadásként a türelmetlenebb játékosok most már akár meg is szakíthatják a számukra érdektelen diskurzust.
Jesse hozzátette még, hogy különösen büszkék az új megvilágításra, ami főként közeli felvételeket tartalmazó beszélgetéseknél villantja meg oroszlánkarmait, de úgy általánosságban is szebbé varázsolta a szemünk elé táruló látványt.

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)