Hirdetés

LAN támogatás a StarCraft 2-ben?

|

A játékosok hatalmas felháborodása ellenére, a szokványos LAN támogatás kimarad a StarCraft 2-ből.

Hirdetés

Az indoklás természetesen a manapság divatos kalózkodás volt, és ha azt vesszük igazuk is van. A Blizzard összes játéka - így a StarCraft 2 is - igazán kiváló minőséget képvisel, így érthető, hogy nem szeretnék azokat ingyen osztogatni.

Mivel a rajongók nem vették jó néven a LAN támogatás mellőzését, a Blizzard most valami áthidaló megoldáson dolgozik. Ezt úgy képzelik el a srácok, hogy a LAN támogatás ott lesz, de csak akkor működik, ha van kapcsolat a Battle.net, és a StarCraft 2 kliensek között. Hogy ez a kapcsolat folyamatos lesz, vagy csak egyszer kell bejelentkezni, azonosítás céljából, még nem eldöntött. Ennek eredményeképpen a kalózok dolgát is nehezítik, de a LAN során megszokott alacsony ping is megmarad. Ezen megoldás ellen már egy szava sem lehet senkinek, kivéve persze a pimasz kalózokat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)