Hirdetés

Középkori témájú lesz a Fall Guys második szezonja

|

Ahogy arra több beharangozó után számítottunk, a gamescom keretében vethettünk egy pillantást a Fall Guys közeljövőjére.

Hirdetés

Mivel még csak alig több mint három hete jelent meg a Mediatonic játéka, egyelőre elvagyunk a jelenlegi tartalmakkal (illetve vannak, akik verejtékezve küzdenek azért, hogy legalább egyetlen egyszer nyerni tudjanak, de nem mondok neveket). A srácok azonban amellett, hogy nagyon örülnek a sikernek és próbálják végeláthatatlanul növelni a szerverkapacitást, már dolgoznak a jövőbeli bővítményeken.

Hirdetés

Most megtudtuk, hogy az októberben induló második szezon teljes egészében középkori témájú lesz, ami a jelmezek mellett a pályák kinézetében, az új játékok kialakításában is megnyilvánul. Az alábbi videóban láthatunk pár pályát, néhol ismerős elemekkel, de azért nem csak átszínezik a pályaelemeket.

Októberig még bőven van idő szerezni pár koronát, mi mindannyian nektek szurkolunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)