Hirdetés

Zsolti és a Karib-tenger kalózai újra vízre szállnak

|

Videojáték Zsolti és díszes kompániája a Game Pass Online Fesztiválon próbálják kiásni a legértékesebb kincseket.

Hirdetés

A Sea of Thieves már a megjelenésekor sem volt egy rossz játék, azóta pedig elképesztő mennyiségű tartalom került bele, így nem csoda, hogy egyre többen játszanak vele. A mai csapatunk is gyakorlott matrózokból áll, akik nem csak a Game Pass Online Fesztivál kedvéért telepítik fel a Rare kalózos mókáját, hanem bizony a megjelenés óta tartják rettegésben a virtuális tengereken hajókázókat.

Hirdetés

A Game Pass Online Fesztivál gameplay streamjeit Videojáték Zsolti zárja hivatalosan, de egy elég ütős All-Star gála kerekedett ki a dologból, hiszen csatlakozik hozzá Aza, daev és Sirius is, hogy együtt próbálják meg elsüllyeszteni a többi kalóz bárkáját. Hogy ez sikerül-e nekik, az este 7-től kiderül.

Május 31-ig minden este 7-től élő adással jelentkezünk, de a fesztiválon kívül is pörögnek a videók. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)