Hirdetés

Szerinted mit tartogat a videojátékok jövője?

|

A Game Pass Online Fesztivált a Checkpoint tagjai zárják, akik megpróbálnak egy kicsit a jövőbe látni.

Hirdetés

Ahogy a mondás tartja, minden jónak vége szakad egyszer. Így van ez a Game Pass Online Fesztivállal is, aminek a mai podcast az utolsó adása. Szomorúak vagyunk, hogy véget ér a buli, de azért ráfér már a pihenés a műsorvezetőkre is (igen, ez egy segélykiáltás). 27 nap, 4 koncert, 16 különböző videojáték és megszámlálhatatlan szórakoztató perc van a hátunk mögött, de a műsornak még nincs vége.

Hirdetés

A Checkpoint podcast szereplőinek vasárnap esti beszélgetése most már biztosan Microsoft Éjszakák néven vonul majd be a történelembe. Stöki, Grath, Sasa, HP és mazur ma este a jövő videojátékairól, a videojátékok jövőjéről beszélget egy jót. Tartsatok velünk.

A videókat természetesen megtalálhatjátok és bármikor visszanézhetitek a csatornánkon, számos egyéb értékes tartalom mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)