Hirdetés

Brutális kihívással indít a Game Pass Online Fesztivál első napja

|

Mazur vezetésével a legfagyosabb telet próbálják túlélni a fesztivál első napjának vendégei.

2022. novemberében ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Game Pass Online Fesztivál, ahol ezúttal minden eddiginél hosszabb adásokkal készülünk, hiszen november 9-től 13-ig minden este 6-tól egészen éjfélig tart a show. Szóljatok bele, alakítsátok ti az élő adások menetét, és nyerjetek izgalmas ajándékokat!

Az első napon azonnal belökjük vendégeinket a mélyvízbe, pontosabban hóba, hiszen a Valheim kegyetlen virtuális világában kell túlélniük, miközben folyamatosan extra kihívásokkal bombázzuk őket.

Aza, Paplovag, mazur és Unfield egész biztosan nem veszi majd könnyen az akadályokat, így ezúttal a backseatelés nemhogy tiltott, egyenesen elvárt!

Hirdetés

Az adást az Xbox Magyarország Facebook-oldalán, a GameStar Hungary YouTube-csatornán, vagy itt alább tudjátok majd élőben nézni.

Ha nem akartok lemaradni a Game Pass Online Fesztivál adásairól, kövessétek a YouTube csatornánkat, ahol már most megtaláljátok az összes stream élő eseményét. Ha esetleg kimaradna valamelyik adás, összefoglalókkal és best of pillanatokkal is jelentkezünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)