Hirdetés

Ilyen volt a GameNight, amin egy srác nyert egy házat

|

A kvíz legjobbja egy nagyon értékes ajándékkal tért haza, de nem csak ő távozhatott boldogan. Vagy rémülten.

Hirdetés

Január végén egy GameNighton ünnepeltük meg a Resident Evil VII megjelenését. A rendezvény középpontjában a Capcom játéka állt, amit összesen hat konzolon lehetett kipróbálni, kettőn PlayStation VR-ral. Volt sikongatás, káromkodás, reméljük, maradandó lelki sérülést senkiben nem okozott a játék.

Emellett 1-től 6-ig a sorozat minden számozott része játszható volt, mind különböző gépeken. SakmaN hozott PlayStationt, Gamecube-ot, Dreamcastet és Sega Saturnt, ezeken futott az első négy rész, az ötödik PC-n volt játszható, hatodik pedig Xbox One-on. Ez utóbibból versenyt is csináltunk, amit óriási fölénnyel nyert meg az egyik versenyző. Ha egy kicsit szeretnétek a hangulatból, indítsátok el a videót alább. Gyertek legközelebb, hamarosan bejelentjük a következő GameNight témáját és dátumát, kövessétek a hivatalos facebook oldalt!

Kövessétek YouTube csatornánkat is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)