Hirdetés

Hősökre van szükség - gyere velünk Overwatchozni!

|

A pénteki, a Blizzard köré épülő GameNighton az Overwatch áll a középpontban. Gyertek játszani, a világ sorsa múlik rajta!

Hirdetés

Persze a helyzet nem ennyire drasztikus, de tényleg nagyon szeretnénk, ha a GameNight - Blizzard partyn mutatnátok meg, mit tanultatok az elmúlt közel három hónap alatt. 

A GameNightok történetében most először szervezünk Overwatch versenyt, de igyekeztünk egy olyan rendszert kitalálni, amiben úgy játszhatjátok a mérkőzéseket, hogy azok egyszerre legyenek szórakoztatóak és izgalmasak. Ezért a következő szabályokat vezetjük be:

- Egy csapatban egy hős csak egyszer szerepelhet.

- Bármely hős választható.

- Bármikor lehet hőst váltani.

- Quick Play szabályokkal játszunk, nem Competitive-vel. 

- A pályák véletlenszerűen sorsolódnak.

- Control módban Best of 3-at játszunk, azaz legalább két meccset kell megnyerni a győzelemhez.

Mindegy, hogy kezdők vagytok-e vagy sem, és az sem baj, ha nem csapattal érkeztek - biztosan találunk nektek társakat, felhasználói fiókokat pedig mi biztosítunk. Jelentkezni a helyszínen fogtok tudni, várhatóan összesen 8 csapatra lesz idő, ami 48 jelentkezőt jelent. A verseny előtt és után szabad a játék. A győztes csapat minden tagja Blizzard ajándékcsomagot kap.

A változtatás jogát fenntartjuk, további információkról a helyszínen érdeklődhettek, de kérdezzetek nyugodtan az esemény Fb oldalán is. És jelezzétek vissza, hogy ott lesztek!

Lesznek más versenyeink, egyéb játszható játékaink is, úgyhogy ha szeretitek a Blizzard munkásságát, gyertek el mindenképp!

GameNight - Blizzard party

Időpont: 2016. augusztus 26. 16:00-tól 00:00-ig

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight augusztus

Facebook oldal: GameNight

A rendezvény továbbra is ingyenes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)