Hirdetés

GameNight - gyere és vigyél haza League of Legends ajándékokat!

|

A GameNightra hosszú kihagyás után visszatér a League of Legends, és a Riotnak köszönhetően több mint 100 ajándékot viszünk magunkkal.

Hirdetés

Tudjuk, mennyire szeretitek a League of Legendst, de a játékból versenyt szervezni nem egyszerű feladat. Sok mindent figyelembe kell vennünk, nem utolsósorban azt, hogy a meccsek hosszúak, a GameNight időkerete pedig korlátok közé szorít minket. 

Sokat gondolkodtunk azon, hogyan lehetne megoldani, hogy a játék szerepeljen a rendezvényen, és előálltunk egy megoldással, ami várhatóan nem fog mindenkinek tetszeni, de a LoL versenyen nem is az ország legjobb játékosait keressük, és nem több százezres nyereményért megy a versengés. A lényeg, hogy mindenki jól szórakozzon, kimozduljon otthonról, és gamerek között, társaságban, jó hangulatban töltsön el egy péntek délutánt-estét.

A versenyről a következőket kell tudnotok:

- Jelentkezni a helyszínen lehet a rendezvény kezdetétől addig, amíg be nem telnek a helyek, de legkésőbb 17:30-ig. 8 csapat indulhat összesen.

- Háromfős csapatok játszanak egymás ellen. Nem muszáj csapattal érkezni, aki egyedül akar nevezni, azt másokkal soroljuk össze.

- Egyenes kieséses rendszerben megyünk: aki egy meccset megnyer, továbbjut, aki kiesik, legközelebb újra próbálkozhat. Csak így garantálható, hogy a rendezvény ideje alatt végzünk, és talán még szabad játékra is marad idő. 

- Felhasználói fiókokat mi biztosítunk. 

- Ajándékot minden nevező kap, de a győztes csapat tagjainak értékes extra jutalmakkal készülünk. 

Az ajándékokról itt olvashattok bővebben.

Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel alább kommentben, vagy a GameNight facebook oldalán üzenetben. Gyertek, várunk titeket!

GameNight június 

Időpont: 2016. június 24. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - mini-EB, LoL és mások!

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)