Hirdetés

Próbáld ki a HTC Vive-ot ingyen a GameNighton!

|

A jelenleg legjobb virtuális valóság eszköz, a HTC Vive is velünk lesz pénteken, és az általa nyújtott, egyedi élményt bárki megtapasztalhatja.

Hirdetés

Egyelőre keveseknek adatik meg, hogy saját maguk is tulajdonosai legyenek egy HTC Vive-nak vagy bármilyen más VR-eszköznek. Ahhoz, hogy kipróbáljátok, milyen a virtuális valóságban bolyongani, nem kell hatalmas összegeket költeni - elég csak eljönni a pénteki GameNightra, ami mint mindig, most is ingyenes lesz.

A Caseking-Kellytech Kft. jóvoltából velünk lesz egy példány az eszközből, amit a rendezvény teljes időtartama alatt, délután 4-től este 10-ig bármikor ki lehet majd próbálni. Semmi mást nem kell tenni, csak eljönni a Barcraft 2-be, beállni a sorba, és várni egy kicsit, míg sorra kerültök. Addig akár fogyaszthattok is valamit, jó társaságban egyébként is gyorsan telik az idő. Azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbben kipróbálják, ezért rövid menetek lesznek, és biztos, hogy nem kell órákat várni. 

A GameNighton versenyek és egyéb programok is várnak titeket, ne hagyjátok ki! Bővebb infó itt és itt.

GameNight június 

Időpont: 2016. június 24. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - mini-EB, LoL és mások!

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)