Hirdetés

GameNight Rainbow Six: Siege verseny - változtak a szabályok, ezt kell tudnotok!

|

A márciusban megszervezett Rainbow Six: Siege verseny után összedugtuk a fejünket, és megpróbáltunk olyan rendszert alkotni, ami a legjobb lesz mindenki számára.

Hirdetés

A vártnál lényegesen nagyobb érdeklődés övezte a márciusi GameNight Rainbow Six: Siege versenyét, ezért mindenképp szerettünk volna mihamarabb ismételni. Azonban úgy láttuk, pár dolgon finomítani kell, hogy minden gördülékenyen menjen, és mindenki jól szórakozzon.

Ennek érdekében új szabályokat vezetünk be, az alábbiakat érdemes tudni, ha szeretnétek részt venni:

- A versenyen való részvételhez előjelentkezés szükséges! Csak teljes, ötfős csapatok jelentkezését várjuk. Nyolc csapat indulhat, a válogatás a jelentkezés sorrendjében történik, azonban arra az esetre, ha valakit ki kell zárnunk, vagy mégsem jön el, négy tartalék csapatot is választunk. A részvételi szándékot legkésőbb kedd este 8-ig jelezzétek egy a GameNight facebook oldalának küldött üzenetben, melyben szerepeljen a csapat neve is. Amennyiben esetleg nincs meg előzetes jelentkezésben a 8 csapat, a helyszínen is lehet majd jelentkezni. Erről az esemény Facebook oldalán adunk tájékoztatást.

- A verseny 17:00-kor kezdődik az első két csapattal. Ranked szabályok szerint megyünk, tehát legalább 4, legfeljebb 9 körben dől el, ki diadalmaskodhat. Fegyverbeállításokkal, pályaválasztással együtt egy meccs körülbelül fél óra alatt zajlik le. A jelentkező csapatokat előzetesen értesítjük azzal kapcsolatban, hogy várhatóan mikor fognak kezdeni. 

- Az összes operátor választható lesz, bármilyen fegyverrel és kiegészítővel. A pályákat pick-ban rendszerrel választjuk, azaz a meccsek előtt minden csapat addig választhat és tilthat, míg a végén csak egy marad. A játékmód minden esetben TDM - Bomb lesz. A választható pályák a következők: Bank, Border, Chalet, Club House, Presidential Plane, Kafe Dostoyevsky, Kanal, Oregon, Skyscraper.

- A győztes csapat minden tagja ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, melynek része egyebek mellett fejenként egy GameStar magazin (benne PlayIT Plus belépővel), illetve egy Rainbow Six: Siege sporttáska - pont olyan, amilyen a múltkori nyerteseknél is látható.

Bármilyen kérdés felmerül, nyugodtan keressetek minket a GameNight vagy az esemény FB oldalán.

GameNight - PlayIT Plus bemelegítés

Időpont: 2017. április 26. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - PlayIT Plus bemelegítés

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés változatlanul INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)