Hirdetés

Megnéztük, milyen pontosan dobja Kiss Imi a csavartakat

|

Elkísértük a Chio Mozdulj Gamer aktuális nagykövetét, Kiss Imit, aki az MTK csapatával kézilabdázott.

Hirdetés

A GameDay iroda Kiss Imije másodszorra lett a Chio Mozdulj Gamer nagykövete. Biztosan sokan tudjátok már, hogy Imi imád futni, most azonban egy újabb sportot mutatott be nektek, hiszen a futásról korábban már készített videót. 

Hirdetés

A kézilabda sem áll távol Imitől, így a nagykövet felkerekedett és meglátogatta az MTK-s lányok egyik edzését, ahol nem csak együtt gyakorolt a sportolókkal, hanem a csapat irányítójával is elbeszélgetett. Máris mutatjuk az erről készült videót. 

Ha ti is szeretnétek látni hazai mérkőzésein az MTK női csapatát, akkor remek hírünk van. A GameDay Iroda Facebook oldalán és a Mozdulj Gamer Facebook oldalán is megtalálhatjátok a fenti videó posztját. Ez alá kell kommentben feltöltenetek egy vicces, sporttal kapcsolatos fényképet. A legszellemesebb kép gazdája egy olyan bérlettel lesz gazdagabb, ami belépést biztosít számára az MTK-s lányok hazai meccseire a szezon teljes hátralévő részében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)