Hirdetés

Szigorúbban tiltják innentől a Call of Duty: Warzone csalóit, 60 ezren repültek most

|

Az Activision egy blogposztban kötelezte el magát a csalók elleni harc mellett.

Hirdetés

Nem kell csalásokhoz nyúlni, hogy előnyhöz jussunk a Call of Duty: Warzone-ban: a láthatatlanságot nyújtó skinekkel és a rendellenesen működő stimmel maga az Activision és a fejlesztést végző Raven Software is segít, hogy aki nem tud másképp érvényesülni, a hibákat kihasználva küzdhessen a győzelemért. Persze a fejlesztők állítólag dolgoznak azon, hogy ezek a problémák megoldódjanak, és közben aktívan szűrik a csalóprogramok használóit is.

Egy a hivatalos oldalon közzétett posztban a csapat elárulta, hogy a megjelenés óta 300 ezer játékost (vagy felhasználói fiókot) tiltottak ki véglegesen, közülük 60 ezret tegnap. Egyszerre harcolnak a csalások készítői és használói ellen, mert szeretnék garantálni, hogy mindenki számára ugyanolyan korrekt és szórakoztató legyen az élmény.

Hirdetés

Összeszedték, milyen lépéseket tettek eddig (kétlépcsős hitelesítés, a fejlesztőcsapat létszámának növelése, rendszerek, amikkel játékon belül lehet jelenteni stb.), illetve hogy mire számíthatunk a jövőben. Röviden annyi, hogy folyamatosan fejlesztik a csalás elleni szoftvert, egyre jobbá válik a csalások felismerése, rendszeresen kommunikálnak majd a fejlesztésekről, és szigorúbban lépnek fel a szabályok áthágói ellen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)