Hirdetés

Pörög a Legends of Runeterra világbajnokság, ingyen cuccok járnak a nézőknek

|

A Riot Games kártyajátéka körül is összegyűltek a tehetséges játékosok, és a következő hetekben a világkupáért fognak versengeni.

Hirdetés

A héten hivatalosan is beindult a világbajnoki versengés a Legends of Runeterra 2021-es szezonjában. A szeptember 4-én kezdődött versenysorozat végén kiderül majd, hogy ki a legjobb zsugabubus az ismert univerzumban, de a többiek sem távoznak üres kézzel.

A játék hivatalos Twitter oldala kirakott egy szép kis szeretetcsomagot, amit minden néző behúzhat majd a döntő utolsó fázisának követésével.

Hirdetés

A világbajnokság egészének fő eseménye szeptember 16-tól szeptember 18-ig tart majd, és akár a játék YouTube csatornáján, akár a játék Twitch csatornáján is követitek majd a meccseket, a következő nyereményeket zsebelhetitek majd be:

A három napos fő esemény alatt a világ 16 legjobb Runeterra játékosa fog összecsapni a 200 000 dolláros nyereményalap egy darabjáért. Érdemes lesz követni a meccseket, nem csak a kozmetikai cuccokért, de mérkőzések izgalmáért is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)