Hirdetés

Megvan a WoW új raidjének bajnoka, legyűrték Mythic Sylvanast

|

Majd egy hétig küzdöttek a srácok, de a Sanctum of Domination főellensége csak megadta magát.

Hirdetés

A mai nap mindenképp egy fontos nap volt a múlt hét kedd/szerda óta zajló World of Warcraft - Race to World First versenyben. A világ legjobb guildjei egymást megelőzve próbálták elsőként meghódítani a Sanctum of Domination Mythic nehézségű verzióját, de ahogy közeledett a kedd délután, úgy fogyott el az amerikai Limit ideje.

A tengerentúlon kedden van szerver reset, vagyis az a nap, amikor a heti raid "mentések" törlődnek, és minden kezdődik elölről. Éppen ezért a Complexity Limit, Amerika első számú guildje, igyekezett ma annyi időt a Sanctumban tölteni, amennyit csak tudott. Több mint 200 próba után sem tudták leküzdeni Sylvanast, az alváshiány pedig végül erőt vett rajtuk.

Hirdetés

Magyar idő szerint 10 óra tájékán a srácok elmentek aludni, az európai Echo tagjai pedig frissen és üdén belevágtak egy újabb raidnapba. Az Echo sokkal lendületesebbnek és összeszedettebbnek tűnt, ennek pedig meg is lett az eredménye: 169 próba után sikerült leverniük Sylvanas Windrunnert, és megszerezni ezzel az első ölésért járó dicsőséget.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy nagyon izgalmas RWF versenyt nézhettünk végig az elmúlt napokban. Gratulálunk mind az Echonak, mind a Limitnek és az összes többi résztvevő guildnek. A következő napokban eldől, hogy kik lesznek a második és harmadik helyezettek, így aki most csatlakozna még be a versenybe, annak is lesz mit néznie.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)