Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Ubisoft ingyenes Call of Duty-klónja

|

Úgy látszik, végre kész ráengedni a játékosokat a kiadó az XDefiant nevet viselő FPS-ére.

Hirdetés

Nem igazán akad vetélytársa a Call of Duty-nak - vannak ugyan lövöldözős játékok, némelyik egészen népszerű is, de vagy lassabbak, vagy összetettebbek az Activision sorozata által kínált élménynél, és ezért nem tudják felvenni vele a versenyt. Persze azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az amerikai popkultúrába mélyen beépült a CoD, milliók számára hagyomány megvenni minden évben az új részt, és ha egy-egy felvonás gyengébben teljesít, még akkor is jó esélye van arra, hogy az év legkelendőbb játékává váljon. 

Na de most jön a Ubisoft-féle XDefiant, ami hasonló élményt kínál, csak ingyen. Számos zárt és nyilvános teszt, valamint az ezek keretében begyűjtött javaslatok, visszajelzések átrágása után a kiadó úgy látja, itt az ideje megnyitni a szervereket mindenki előtt.

Hirdetés

A start dátumát május 21. 19:00-ra írták ki, ekkor PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en is belevághatunk a játékba, ám mielőtt elhalmoznának minket mindenfélével, egy hathetes előszezon veszi kezdetét, melynek várhatóan július elején lesz vége. Kezdetben 5 frakció, 14 pálya, 5 játékmód (Domination, Hot Shot, Occupy, Escort, Zone Control) és 24 fegyver lesz elérhető, utóbbiakra 44 különböző kiegészítőt aggathatunk fel. A The Divisionből ismert Cleaners, a Far Cry-os Libertad, a Splinter Celles Echelon, illetve a Ghost Reconos Phantoms mellett feloldhatjuk a DedSecet is.

Ezt követően minden újabb szezonban 3 fegyver, 3 pálya, 90 battle pass-szint érkezik, jönnek továbbá szórványosan új módok, rangsorolt mód és egy frakció is. Egy próbát mindenképp megér.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)