Hirdetés

Ha igazán jó vagy CS:GO-ban vagy LoL-ban, mutasd meg a Lenovo Legion Kupán!

|

2018-ban is lesz Lenovo Legion Kupa, melynek keretében online versenyek és offline selejtezők során mérhetik össze képességeiket hazánk legjobb Counter-Strike-osai és League of Legends-esei - akár ti is!

Hirdetés

Már harmadik éve szervez e-sport kupát a Lenovo Magyarország feltörekvő e-sportolóinak. Mindig rengetegen indultak a dicsőségért és a nem elhanyagolható, többmillió forint értékű nyereményalap egy szeletéért. Az idei évben ismét itt a lehetőség, hogy kilépjetek a fénybe, és elindítsátok magatokat az úton, aminek során nem csak hazánk, de akár a világ legjobb e-sportolói közé is bekerülhettek, Deadfox vagy Vizicsacsi nyomdokaiba léphettek, mi pedig büszkén izgulhatunk értetek. 

Hirdetés

A Lenovo Legion Kupa során ebben az évben két játék, a Counter-Strike: Global Offensive és a League of Legends legjobbjai csaphatnak össze. Az első online selejtezők májusban zajlanak, az itt kiemelkedően teljesítő játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy a június 2-ai budapesti, a június 10-ei szegedi, valamint a szeptember 15-ei pécsi PlayIT-en, élő közönség előtt bizonyítsanak. A döntő novemberben lesz, játékonként 1 millió forintos összdíjazásra lehet számítani. Meghívott csapatok szintén részt vesznek majd a budapesti és a szegedi kupán.

Érdemes még azt is tudni, hogy a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia házi kupájának legjobbjai egy show-meccsen mutathatják meg, mit tudnak. Még nem késő az akadémia tanulójává válni, novemberben akár ti is ott lehettek ezen a mérkőzésen.

Az online selejtezőkre április 30-ától lehet jelentkezni, a Budapestre szóló selejtezők május 19-én és 20-án lesznek (előbbi napon a CS:GO, aztán a LoL), a Szegedre szólók pedig május 26-án és május 27-én.

Ha szeretnétek a budapesti CS: GO selejtezőre regisztrálni, itt tehetitek meg, a LoL játékosok pedig itt jelezhetik részvételi szándékukat.

A szegedi CS: GO selejtező regisztrációs oldala ez, a LoL selejtezőé pedig ez.

További részletekért figyeljétek a Lenovo Legion hivatalos oldalát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)