Hirdetés

Jelentkezz te is a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiára!

|

Akár Counter-Strike: Global Offensive-, akár League of Legends- vagy FIFA-tudásodat kamatoztatnád vagy fejlesztenéd, profi körülmények között teheted ezt meg. És még sportolhatsz is.

Hirdetés

Idén januárban nyitott meg Budapesten a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia, mely azóta is aktívan fejleszti a jövő e-sport-reménységeit.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive (melyből már kezdő és középhaladó mellett haladó edzéseket is tart a legendás KODIAK, de utóbbira a bejutást ki kell érdemelni) és a League of Legends mellett áprilisban elstartoltak a FIFA-edzések is, melyeket az ESL ladderen a top 50 közé, az országos egyetemi FIFA-bajnokságon az elődöntőig jutott Csete Patrik tart. A Pro Clubs csapatot a BL-győztes és Eb-elődöntős Petróczi Donát, ReDw1nG vezeti.

Az, hogy a Honvéd Sportegyesület égisze alatt zajlanak a mérkőzések, azt is jelenti, hogy összekapcsolódik a sport az e-sporttal. Fontos a testmozgás, így aki e-sportolónak áll, erőnlétét, állóképességét, fizikumát is fejlesztheti. 

Ha kedvet kaptatok hozzá, itt foglalhattok időpontot az április edzésekre, de hamarosan a májusi edzések időpontjai is felkerülnek. A legjobb játékosok esélyt kaphatnak arra, hogy a PlayIT-en, a Lenovo Legion kupán élő közönség előtt mutassák meg, mit tudnak. Hajrá, hadd legyünk büszkék az e-sport-eredményeinkre!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)