Hirdetés

League of Legends - a női csapat alázása nem nyerő taktika

|

Nem úgy tűnik, hogy az LCL többi csapata nagyon komolyan venné a Vaevictis eSports hölgyeit, az orosz Riot pedig ennek a legkevésbé sem örül.

Hirdetés

A Vaevictis eSports a szezon elején kérdéses célokkal leszerződtetett 5 amatőr hölgyet, akik nem csak hogy kompetitív arénában nem jártak soha, de még csak a Master-Challenger szintet sem érték el a ranglétrán. Ettől függetlenül a kompetitív arénában nekik is kijárna némi tisztelet, amit versenytársaik nem feltétlenül adnak meg nekik.

Hirdetés

A ROX csapata február 16-án került szembe először a Vaevictis eSportsszal, és a választás/tiltás fázisban letiltottak 5 támogató karaktert. A Riot Games orosz központja ezt tiszteletlen húzásnak ítélte, emiatt figyelmeztették a szervezetet. Hozzá kell tenni, hogy a profi ligában nem ritka az egyes játékosokra vagy szerepkörökre irányuló tiltás, így többször is előfordul meccsekben, hogy 5 középösvényes karaktert vagy éppen 5 támogatót tiltanak le.

A második figyelmeztetést a Vega Squadron kapta, akik a február 17-es mérkőzésükön szándékosan elhúzták a meccset, hogy szórakozhassanak a láthatóan gyengébb ellenfelükkel. Ilyen típusú kihágás többször fordult már elő a profiliga történetében a gyengébb csapatok ellen, így ez egy abszolút érthető körmös.

A Riot kihangsúlyozta, ha ezt a fajta sportszerűtlen magatartást nem hagyja abba a két figyelmeztetett csapat, akkor komoly büntetésekre számíthatnak.

Szerintetek mennyire volt jogos a két csapat figyelmeztetése?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)