Hirdetés

Faker néhány óra alatt rekordot döntött a Twitchen

|

Ha tegnap délután jártál a Twitch.tv-n, akkor valószínűleg belefutottál minden idők legjobb LoL játékosának adásába.

Hirdetés

Az SK Telecom T1 otthagyta az Azubu-t, és a Twitch.tv-vel írt alá szerződést a szezonra, ami azt jelenti, hogy hamarosan az egész csapat ott fogja League of Legends streammel szórakoztatni a nézőket.

Tegnap Faker is a képernyő elé ült, és 20 perccel az után, hogy bekapcsolta az adást, már 170 000 nézője volt, ami több mint az EU és NA LCS átlag nézőszáma. Röviddel a kezdés után Lee Sang-hyeok már rekordot is döntött a 245 100 egyidejű nézővel.

Fakernek ekkor még visszhangzott a mikrofonja, senki nem értette, hogy mit mond, és az ideje nagy részében a várólistán ült. Az üres szoba, a fehér falak, és a rossz minőség sem volt ellenfél az SKT sztárjának.

A csapat szerződésének értelmében Faker rendszeresen visszatér majd csatornájára, amit fent megtalálhattok. Érdemes lesz bekapcsolódni, mivel valószínűleg ő játssza a legmagasabb szinten a League of Legendset.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)