Hirdetés

Mégsem Budapesten rendezik a League of Legends bajnokság tavaszi döntőjét

|

A LEC Spring Finalst a koronavírus miatt kisebb helyszínre költöztetik.

Hirdetés

Másfél hónappal ezelőtt, január második felében jelentette be a Riot Games, hogy a LEC tavaszi döntőjének Budapest ad majd otthont április 25-én és 26-án, azonban ahogy sok más rendezvény esetében, úgy ennél is változtak a tervek. Egyelőre nem törölték (legrosszabb esetben is lezavarhatják online), viszont a szervezők úgy látták jónak, ha a COVID-19, azaz az új koronavírus miatt inkább a berlini LEC Studióban zajlanak le az összecsapások.

Hirdetés

Ez egy a budapestinél kisebb helyszín, ahova beengednek majd pár nézőt, de a Riot illetékesei a helyi szervezetekkel együtt igyekeznek gondoskodni arról, hogy mindenki megőrizze egészségét. Lehet, hogy a későbbiekben változtatnak a döntésen, és a jövőben lehet még Budapesten LEC-hez kapcsolódó rendezvény, de egyelőre sajnos ez a helyzet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)