Hirdetés

Egymillió dollárt nyerhet, aki jól tippeli meg a Heroes of the Dorm eredményeit

|

A főiskolai e-sportot népszerűsítő éves Heroes of the Dorm verseny idén is megrendezésre kerül. A 2018-as esemény azért is érdekes, mert most a nézők is komoly nyereményekért izgulhatnak.

Hirdetés

A Heroes of the Dorm egy éves Heroes of the Storm főiskolai bajnokság. A győztes csapat teljes tanulmányi támogatást kap a Blizzardtól, és mivel Amerikában meglehetősen drága buli a felsőoktatás, a játékosok mindent bele is adnak a győzelemért.

Hirdetés

Ezúttal azonban nem csak a játékosok, de a nézők is izgulni fognak. Idén ugyanis megtippelhetik a Heroes of the Dorm eredményét, és ha minden mérkőzés úgy alakul, ahogy azt megjósolják, akkor a Blizzard 1 millió dollárral fogja megjutalmazni azt, aki helyesen tippel.

Mivel annak az esélye, hogy a teljes ágrajzot, minden hiba nélkül valaki tökéletesen megtippelje, meglehetősen csekély, a fejlesztő egy vigaszdíjat is beiktatott. A legpontosabban tippelő néző 10 000 dollárt fog kapni jutalmul, ami még mindig nem kis összeg.

Akik kitöltik az ágrajzot, azok biztosan kapnak a játékon belül 1 Tespa festést, és az 500 legjobban tippelő 1 Heroes of the Dorm mountot is szerezhet jutalmul. A tippeket ezen az oldalon adhatjátok le. Sok sikert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)