Hirdetés

Európa elpusztította Észak-Amerikát a Rift Rivals 2019 első napján

|

A Team Liquidet a Marvel szponzorálta Amerika Kapitány mezek sem mentették meg.

Hirdetés

Az EU vs. Amerika vita egyik állandó gyújtópontja a /r/LeagueofLegends a Twitch chat és a Twitter beszélgetéseknek. Tegnap azonban nem volt semmilyen vita, mivel Európa gyakorlatilag lemosta Észak-Amerikát a pályáról, még a lejjebb látható (egyébként elég király) Marvel szponzorálta mezek sem mentették meg a tengeren túli versenyzőket.

Hirdetés

A Rift Rivals 2019 első hivatalos meccsében a Cloud9 találkozott a G2-val, és akkor még senki sem lepődött meg azon, hogy nem az amerikai osztag nyert. A többség nem feltételezte, hogy a C9-nek különösebben esélye lenne, amikor pedig Blaber, a C9 dzsungelese beválasztotta Kindredet, akkor eldőlt, hogy ez nem lesz nagy bunyó. A G2 könnyedén elhozta az első győzelmét.

A következő mérkőzés volt az, amire igazán készült mindenki. A Team Liquid és Fnatic összecsapás egészen izgalmasan indult. Mintegy 20 percen át tartották magukat a Liquid srácai, és képzett táncosok módjára kerülték el a Fnatic játékosainak folyamatos ostromát. Aztán jött a középjátékos, Jensen, akit elkaptak egy nevetségesen átlátszó csapdával. Ezt követően a Fnatic azonnal teleszórta őrszemekkel az ellenséges erdőt és sorra leszedték a Liquid többi tagját.
(A képen a srácok még vidáman pózoltak a Marvel szponzorálta mezekben.)

A Liquid veresége után a TSM-ben bízott Amerika, de ez sem tartott sokáig. Ugyan a TSM és az Origen nagyon hasonló stílusban játszanak (a középső ösvényre gyakorolnak nyomást, a split pusher köré taktikáznak, és csatákban az alsó ösvény hozza a valódi sebzést) az utóbbi egyszerűen mindent jobban csinált, és majdnem tökéletes menettel hozták a győzelmet.

A Rift Rivals 2019 meccsei ma este 21:30-kor folytatódnak, és ezen a Twitch csatornán keresztül követhetitek majd az eseményeket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)