Hirdetés

Dota 2 - Dendi 9 év után otthagyta a Na'Vit

|

A Dota 2 legenda nélkül talán soha nem lett volna ekkora a Valve MOBA-ja.

Hirdetés

Elképesztően nehéz lesz látni Dendit egy nem sárga-fekete pulcsiban, ha egyszer másik csapathoz igazol, amire most minden esélye meg is van. Danil "Dendi" Ishutin ugyanis otthagyta (most már ténylegesen) a Natus Vincere csapatát 9 évnyi szolgálat után.

Hirdetés

Dendi ugyan nem volt a fő csapat része már 2018. óta, de szerződése kötelezte, hogy maradjon a szervezet tagja. A játékos felkereste a szervezet vezetőit, és kérvényezte a szerződés korai érvénytelenítését, amit meg is adtak neki.

A legenda távozása egy komoly hír a Dota 2 közösségében. Dendi neve nemcsak a Na'Vival forrt össze annyira, hogy a csapatra rákeresve az ő feje ugrik fel elsőnek, de a Dota 2 sztárjai közül is ő volt az első igazán ismert figura. Emberünknek saját Twitch.tv emote-ja is van, ami még hosszú évekig fogja hirdetni a játékos dicsőségét.

Dendi jelenleg szabad préda, és több mint valószínű, hogy csapatok sora fogja felkeresni különböző lehetőségekkel. Meglátjuk, hogy visszatér-e a színpadra vagy marad-e a streamelésnél és a lazulásnál. Ha valaki, akkor ő kiérdemelte az utóbbit is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)