Hirdetés

Betépett és SSD-ket lopott az ESL-től egy Counter-Strike versenyző

|

Nbgee12-nek sikerült kétszer is élethosszig tartó kitiltást szereznie.

Hirdetés

A dust2.us írói és az ESL FACEIT csoport is megerősítették a híreket, miszerint Adam "nbgee12" Zanzoul másodszorra is kiharcolt magának egy élethosszig tartó kitiltást. A Counter-Strike profit korábban vállalhatatlan viselkedése, meccseredmények megszervezése és egyéb szabálysértések miatt egyszer már eltiltotta az ESL, de néhány változtatás után feloldották büntetését. Adam ezt azzal hálálta meg, hogy 60 nappal később kirabolta az IEM Dallas 2024 helyszínét.

Az elvileg profi játékos betört az aréna egyik háttérszobájába, ahonnan elemelte Jake "Stewie2K" Yip, Nikola "NiKo" Kovač és Guy "NertZ" Iluz SSD-it. Ezek arra szolgálnak, hogy a játékosok beállításait tárolják, így azokat csak a helyükre kell majd pattintani, és nem kell órákat szöszölni, amikor az adott versenyző a géphez ül.

Hirdetés

Adam valamiért úgy érezte, hogy ezeket ő most lenyúlná, és persze tettének minden mozdulatát biztonsági kamerák követték. A srác belemarkolt a hardverhalomba, vitte, amit tudott, aztán nem sokkal később már rendőrökkel beszélgetett.

Adamot a dallasi rendőrség vette őrizetbe, de az ESL végül nem akart vádat emelni. A szervezők cserébe újra eltiltották a srácot minden FACEIT-tel kapcsolatos versenytől. És hogy miért csinálta a dolgot? Először azt állította, hogy csak baromkodott, de később bevallotta, hogy marihuánát szívott, és azt hitte, hogy a tette jóval kisebb gondot jelent majd, mint amekkorát valójában jelentett.

Minden szempontból okos, széles látókörű érvelés, lássuk be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)