5 idei játék, amit érdemes beszerezned, ha új PC-t vagy konzolt vásárolsz

|

Lassan körvonalazódik, melyek az idei év legjobbjai, és miket érdemes egy frissen vásárolt gép mellé csapni.

Egészen december közepéig érkeznek még új játékok, és nem kizárt, hogy a december 9-ei The Game Awards során bejelentenek valamit, ami azonnal elérhetővé válik, de már most is könnyen össze tudtunk állítani egy listát olyan játékokból, amelyek garantáltan ott lesznek az év végi díjátadókon. 2022 nem volt egy rossz év, van mit pótolnia azoknak, akiknek ez-az kimaradt.

Akár PC-t újítasz, akár egy PlayStation 5-re vagy egy Xbox Series konzolra pályázol, az alábbi öt játék között biztosan találsz legalább egy olyat, amivel boldogan telik majd az ünnepi szezon. Ne feledd, hogy november 18-án lesz az eMAG Black Friday, melynek során 70 ezer különböző termék árát vágják majd meg - készülj fel időben, hogy kifoghasd a legjobb ajánlatokat!

FIFA 23

A virtuális és valódi foci iránt érdeklődők számára nem kérdés, hogy az új gép mellé új FIFA is kell, de idén már csak azért is érdemes beszerezni az új részt, mert november-december folyamán rendezik a futball-világbajnokságot, és ehhez kapcsolódó tartalmak is érkeznek az EA Sports focis játékába. Ha a haverokkal együtt játszanátok le a vébé meccseit, a DualSense kontroller + FIFA 23 kombó egybecsomagolt játék lesz a legjobb választás.

Elden Ring

Rögtön az év elején, már februárban megérkezett a kritikusi pontszámok alapján 2022 újdonságainak ranglistáját vezető Elden Ring, egy izgalmas, rejtélyekkel teli, nagy kihívást nyújtó akció-szerepjáték. Alaposan tanulmányoznunk kell az ellenfelek viselkedését, támadásaikat, de ha kitanultuk, hogyan cselekszenek, azt is tudni fogjuk, hogyan győzhetjük le őket. Nem való mindenkinek, de azok, akik próbára tennék magukat és képességeiket, belefáradtak a gombok püfölésébe, imádni fogják.

God of War: Ragnarök

Nem volt kétséges, hogy a Sony Santa Monica 2018-as, óriási sikert arató játékának folytatása is hasonlóan remek lesz. A God of War: Ragnarök még nagyon friss, november 9-étől érhetik el a játékosok, de a kritikusoknak már volt lehetőségük elmélyedni benne, és mindenki csak jókat tudott róla mondani. Egy filmszerű akciójáték közel 40 órányi tartalommal, egy fordulatos, izgalmas történettel, elképesztően magas minőségben - PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en egyaránt.

Horizon Forbidden West

Ugyancsak a PlayStation játékosait teszi boldoggá a Horizon Forbidden West, ami egy 2017-es játék, a Horizon Zero Dawn folytatása. Szimpatikus főszereplőjével hamar a játékosok szívébe lopta magát, és a második résznek is ő, Aloy a sztárja, aki ismeretlen tájakra utazik, hogy tovább kutasson a furcsa, robotdinókkal teli világ rejtélyei után. Úgy az igazi az élmény, ha az első részt is lepörgetjük előtte, de aki egyből ezzel kezdeni, hamar felzárkózhat.

A Plague Tale: Requiem

Listánk ötödik szereplője szintén egy folytatás, és ugyancsak ajánlott elődjét is teljesíteni. Az A Plague Tale: Requiem folytatja a testvérpár, Hugo és Amicia kalandját, akik új tájakon kénytelenek menekülni és megküzdeni patkányok hordáival. A szüntelen akciózás helyett a lopakodásra és a fejtörőkre helyeződik a hangsúly benne, ezért is különleges.

Ha ezek egyike sem igazán szimpatikus, nézz körül az eMAG több mint 5000 játékot tartalmazó kínálatában, hátha akad valami, ami elnyeri a tetszésed!

Címkék: #emag #ajánló
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)