Hirdetés

EA Sports UFC - a fekvésből szaltózó harcos valószínűleg egy glitch

|

De abból is a nagyon vicces fajta. Nem csoda, hogy az EA Sports UFC ekkora siker lett.

Hirdetés

Az EA Sports UFC tegnap meghódította a UK Charts-ot is, lelökve a Watch Dogs-ot a trónjáról és persze abból a sok ezer játékosból biztos volt, hogy valamelyik talál egy-két anomáliát a frissen megjelent játékban.

Az új UFC egyébként is vicces, hiszen nem minden nap láthatjuk, ahogy a Bruce Lee púposra veri Justin Beibert, de most egy HAX & GLITCH nevű youtuber talált egy kis hibát is a játékban, amitől a harcosunk egy kis agonizálás után fekvésből ugrik át az ellenfele feje felett. 

De, mint tudjuk, ez valószínűleg nem bug, hanem feature. Illetve, ha már glitch-eknél tartunk, mutatunk még valamit. A Metal Gear Solid V: Phantom Pain még a kanyarban sincs, de a videókból már megismerkedhettünk a játékkal. Még nem tökéletes a dolog...

Nektek van kedvenc glitch-etek? Tessék megosztani az osztállyal a hozzászólások között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)