Hirdetés

EA Play 2019 - ismerjétek meg a Battlefield V új pályáit

|

A DICE részletesen is bemutatta, hogy milyen új tartalmakat kapunk a Battlefield V-höz.

Hirdetés

Az Electronic Arts az EA Play műsorából időt szakított arra is, hogy megismertesse velünk a Battlefield V jövőjét, hogy milyen újdonságokra számíthat a közösség. Nem fogunk unatkozni. 

Hirdetés

A készítők röviden prezentálták, hogy a június 27-én startoló Defying the Odds szezon során milyen tartalmak érkeznek majd. Legelőször a sivatagos Al Sundant kapjuk meg (már 27-én), júliusban követi a görög Marita, majd a szezon végén jön a három olyan harcszíntér, amely kis területre zárja össze a katonákat: ezek a metróalagútban játszódó Operation Underground, valamint a Lofoten Islands és a Provence, így ezek esetében sokkal nagyobb hangsúly lesz a csapatok együttműködésén is. A negyedik felvonásban a szinthatár is alaposan megváltozik, augusztusban 50-ről 500-ra növekszik (amelyet a rajongók mér régóta kértek), a privát szervereket pedig szeptemberre tervezik. 

Az EA Play során abból is ízelítőt kaptunk, hogy mire számíthatunk az ötödik fejezettől, amely valamikor az ősszel rajtolhat el és a csendes-óceáni színtérre kalauzol el minket. Iwo Jimában is megfordulhatunk majd, de a másik két térképet egyelőre még nem fedték fel. 

Nektek hogy tetszenek a közeljövőben érkező tartalmak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)