Hirdetés

EA Play 2018 - Electronic Arts sajtókonferencia élő közvetítés

|

Az E3 előtt pár nappal az EA is megtartja saját rendezvényét, melyen ezúttal a Battlefield V és az Anthem lesz fókuszban.

Hirdetés

Június 9. és 11. között zajlik az EA Play, az Electronic Arts legfontosabb éves rendezvénye, melynek során az itthoniak megismerhetik a kiadó várható újdonságait, a Los Angelesben tartózkodók pedig ki is próbálhatnak ezt azt.

Hirdetés

Ha ti az itthon maradók közé tartoztok, kövessétek velünk június 9-én 20:00-tól a sajtókonferenciát, melynek során szó esik majd az októberben megjelenő Battlefield V-ről, a 2019 tavaszán érkező, BioWare-féle Anthemről, a The Sims 4-ről, sportjátékokról, és ilyen-olyan meglepetésekre is számítunk. Vajon végre újra hallunk az Unravel 2-ről? Mi a helyzet a Respawn Star Wars játékával? Remélhetőleg választ kapunk  ezekre is.

Az EA Play minden bejelentését megtaláljátok aloldalunkon. Az E3 konferenciáinak időpontjairól itt tudhattok meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)