Hirdetés

E3 2018 - minden, amit az év legnagyobb videojátékos eseményéről tudnod kell!

|

Júniusban idén is lesz egy hét, amikor annyi új infó zúdul ránk, hogy nem győzünk jegyzetelni. Nyugi, a GameStar segít!

Hirdetés

Hamarosan már arról fogunk beszélni, hogy mennyire odatette magát mindenki idén is az E3 során, mennyi érdekes és izgalmas játékot jelentettek be, és mikor lesz unalmas kenyéren és vízen élni, miután minden pénzünket játékokra költöttük.

Hirdetés

Az E3 kétségtelenül a legfontosabb esemény a játékvilágban, és mi természetesen 24 órában fogjuk nektek dobálni a híreket, összefoglalókat, beszámolókat, mi több: ott leszünk Los Angelesben, hogy a helyszínről próbáljuk meg bemutatni, milyen élmény ott lenni a rendezvényen. Exkluzív interjúkkal, showfloor-bemutatókkal is készülünk, izgalmas lesz!

Míg a kinti stáb rohangál és az egyik kezével Instára, a másikkal Facebookra posztol, ti az itthoniakkal együtt követhetitek a sajtókonferenciákat. A menetrend a következő:

E3 2018 sajtókonferenciák

EA Play sajtókonferencia

Időpont: 2018. június 9. 20:00

Ezt várjuk:  Milyen meglepetéseket hozhat az EA Play?

Livestream: EA Play 2018 - Electronic Arts sajtókonferencia élő közvetítés

Ami történtEA Play sajtókonferencia összefoglaló

Az Electronic Arts ismét különcködik, pár nappal az E3 előtt, ugyanúgy Los Angelesben tartja saját eseményét, az EA Play-t. Fókuszban a Battlefield és az Anthem állnak majd, de szó esik természetesen a FIFA 19-ről és más sportjátékokról, a The Sims szériáról, valamint várható egy újabb EA Originals-os játék bejelentése is. És persze ott a Star Wars; bár a Visceral-féle projekt átalakult, a Respawn még mindig dolgozik valamin, amiről semmit nem tudunk.

Xbox sajtókonferencia

Időpont: 2018. június 10. 22:00

Ezt várjuk:  Mire E3-ig számolok - Microsoft

Livestream: E3 2018 - Xbox sajtókonferencia élő közvetítés

Ami történtXbox sajtókonferencia összefoglaló

A Microsoft idén nagy dobásra készül, bejelentett játékok kapcsán is kapunk majd infókat (megtudjuk például, mi a helyzet és hogyan lesz érdekes a Crackdown 3), illetve nem kevés bejelentésre számíthatunk. Megismerhetjük a Forza Horizon 4-et, talán bejelentenek egy új Fable-t, a Halo 6-ot, a Dead Rising 5-öt, és bár garantáltan nem lesz exkluzív, a Remedy is itt mutathatja be új alkotását.

Bethesda sajtókonferencia

Időpont: 2018. június 11. 03:30

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Bethesda

Livestream: E3 2018 - Bethesda sajtókonferencia élő közvetítés

Ami történt: Bethesda sajtókonferencia összefoglaló

A Bethesda történelme leghosszabb E3-as előadására készül, még úgy is, hogy az egyik legdurvább töltényét már ellőtte: a Rage 2 központi szerepet kaphat. Reménykedünk még egy Doom 2-ben is, meg persze jön a Fallout 76, talán egy új The Elder Scrolls, és valami VR-os spin-off is. Szó esik majd a Prey DLC-jéről, a The Elder Scrolls Online, a The Elder Scrolls Legends, illetve a Quake Champions jövőjéről.

Square Enix sajtókonferencia

Időpont: 2018. június 11. 19:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Square Enix

Livestream: E3 2018 - Square Enix sajtókonferencia élő közvetítés

Ami történt: Square Enix sajtókonferencia összefoglaló

Páréves kihagyás után újra előadást tart a Square Enix is. A kiadó nyugati és japán fejlesztőkkel egyaránt dolgozik, így amellett, hogy a kimondottan nyugati játékosokat célzó Shadow of the Tomb Raiderről sokat fognak beszélni, előkerülhet még a Kingdom Hearts III, a Dragon Quest Builders 2, a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, és más, még talán általunk nem is ismert cím is. Emellett jó lenne, ha mondanának valamit a Final Fantasy VII Remake-ről, a Life is Strange 2-ről, illetve a Crystal Dynamics és Eidos Montréal együttműködésében készülő Bosszúállók játékról. A People Can Fly szintén dolgozik valamin a kiadóval, és felmerült a Just Cause 4 lehetősége is. Lesz mivel megtölteni a műsort.

Ubisoft sajtókonferencia

Időpont: 2018. június 11. 22:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Ubisoft

Livestream: E3 2018 - Ubisoft sajtókonferencia élő közvetítés

Ami történt: Ubisoft konferencia összefoglaló

A Ubisoft tavalyi előadása fantasztikus volt, a bejelentések kárpótoltak minket Aisha Tyler hiánya miatt. (Na nem mintha annyira kárpótolni kellett volna...) Az E3 pár héttel a The Crew 2 megjelenése előtt lesz, így arról biztosan ejtenek pár szót, de ott van rengeteg játék, amiről alig hallottunk a tavalyi bemutató óta. A Skull & Bones, a Starlink: Battle for Atlas, a Transference kapcsán mind-mind sok a kérdőjel. A Beyond Good & Evil 2 biztosan ott lesz, ahogy a The Division 2 is, és minden jel arra mutat, hogy egy Splinter Cell vagy a Watch Dogs 3 bejelentése sem esélytelen. Na meg aztán ha ismét bedobnak egy olyat, mint a Mario + Rabbids, akkor leszünk csak igazán elégedettek.

PC Gaming Show

Időpont: 2018. június 12. 00:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - PC Gaming Show

Livestream: E3 2018 - PC Gaming Show élő közvetítés

Ami történt: PC Gaming Show sajtókonferencia összefoglaló

Továbbra is a PC Gaming Show tud minket a legkevésbé lázba hozni, és nem azért, mert a PC-s játékok nem mozgatják a fantáziánkat; egyszerűen csak nem sikerült semmi érdekeset mutatni az elmúlt években. Most is nehéz megtippelni, mire számíthatunk, de talán a PUBG ott lesz, esetleg pár indie fejlesztő is tiszteletét teszi. Összességében több bejelentést, trailert, és egyéb anyagot ígérnek a szervezők. Úgy legyen.

PlayStation sajtókonferencia

Időpont: 2018. június 12. 03:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Sony PlayStation

Livestream: E3 2018 - PlayStation sajtókonferencia élő közvetítés

Ami történtPlayStation sajtókonferencia összefoglaló

A Sony saját kiadású játékai közül négy kap főszerepet: a The Last of Us Part II, a Spider-Man, a Ghost of Tsushima és a Death Stranding. Biztosan szó esik a PlayStation VR-os játékokról, mint a Blood & Truth és a Firewall Zero Hour, illetve a remasterekről, köztük a MediEvilről és a Spyro-ról. Rég nem hallottunk a Concrete Genie-ről és a Dreamsről, ezek (és további indie-k) megjelenésére szintén számíthatunk. Emellett a műsorban láthatjuk majd külső fejlesztők játékait is, mint a Destiny 2 vagy a Call of Duty: Black Ops 4. A Sony az elmúlt két évben nagyon odatette magát, reméljük, ez folytatódik idén is.

Nintendo Direct

Időpont: 2018. június 12. 18:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Nintendo

Livestream: E3 2018 - Nintendo Direct élő közvetítés

Ami történtNintendo sajtókonferencia összefoglaló

A Nintendo eszméletlenül pörgeti a saját kiadású játékokat, és a Switch rohamos térhódítása miatt sok külsős fejlesztő is érdeklődik a platform iránt. A Mario Tennis Aces mellett egy új Pokémon kaphat még nagy hangsúlyt, de a tavaly beharangozott Yoshi játékot, illetve a Wii U-ról átrángatott, jó, de ott nem sikeres alkotásokat is szívesen látnánk.

Nagy izgalmak várhatóak ezeken felül is, a következő néhány hétben összeszedjük, milyen bejelentésekre számítunk. Készüljetek, jó lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)