Hirdetés

Transformers, CoD: Black Ops 2 és sok más jóság az Activision standjánál

|

Igen feltűnő standot állított fel az Activision az idei E3-on.

Hirdetés

A látogatók számára a standok között járkálva elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb megpillantsák az Activision hatalmas kivetítőjét, amin folyamatosan mennek a különböző játékok látványosabbnál látványosabb trailerei.

Amint az az alábbi képen is látható, a hatalmas Activision logó alatt helyet kapott egy panorámaképernyő, amire tökéletesen sikerült optimalizálni a videókat, egyedi élményt adva ezzel az odalátogatóknak. A hivatalos infók szerint 130 láb széles és 50 láb magas, ami nagyjából 40x15 méternek felel meg, valljuk be, nem sokunk otthonában van hely neki (esetleg összehajtogatva, de úgy nem az igazi).

Ami a játékokat illeti, itt mutatták be a Black Ops 2, a Transformers: Fall of Cybertron, a 007 Legends, a Skylanders: Giants és a The Amazing Spider-Man legfrissebb trailerét is, legnagyobb meglepetésünkre pedig nyilvánosságra hozták, hogy a világ legsikeresebb mobilos játéka, az Angry Birds asztali konzolos verziói is a kiadó berkein belül készülnek. Mi legjobban mégis a Family Guy: Back to the Multiverse-et várjuk, régóta szeretnénk egy jó játékot, ami a népszerű szériát veszi alapjául. Nektek mi a kedvencetek a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)