Hirdetés

E3 2019 - megjelent a State of Decay 2 eddigi legnagyobb kiegészítője

|

Az is igaz, hogy nem kellett sokat tennie, hogy felülmúlja az eddigieket.

Hirdetés

Szinte már meg is feledkeztünk a fájdalmasan középszerű State of Decay 2-ről, amikor a Microsoft előhúzott egy vadonatúj DLC-t. Az eddigiekkel ellentétben ez érdemi tartalmat ad, nem csak bohóckodni lehet benne.

Hirdetés

A Heartland középpontjában két karakter áll: egy nő, aki eltűnt apját keresi (akivel még soha nem találkozott), valamint egy fickó, aki egy ügynök után kutat. Útjuk ugyanarra a területre viszi őket: Trumbull Valley-be, az első játék helyszínére, ahol a vírus eddig nem látott méreteket öltött, újfajta fertőzöttekkel találhatjuk magunkat szemben. Eldönthetjük, melyikük sztoriját szeretnénk megismerni. A világról is többet tudhatunk meg, illetve arról, hogy mi várható még a jövőben. A DLC a Game Pass előfizetők számára ingyenesen elérhető, egyébként 3500 Ft-ba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)