Hirdetés

Playstation Vita - az NGP hivatalos neve lesz? Az E3-on jelentik majd be?

|

Úgy néz ki eldőlt, mi lesz a következő generációs hordozható Sony konzol neve - legalábbis a pletykák szerint.

Hirdetés

"Vita", azaz élet - ezt a nevet kapja majd és lehet majd rajta sokat "vitatkozni" (hihihihi) - remélem a pici magyar piacra ezt kivételesen lefordítják majd - nekünk elég rossz szájízű név lesz, ha így marad eredetiben. 

Nem is ez az igazi lényeg, hanem az, hogy a világsajtóban néhány napja szivárgó spekuláció arról, hogy a Sony dolgozik a PlayStation 4-en megcáfolásra került. A spekulációt az okozta, hogy egy távkonferencián  jövőbeni platformról beszéltek, amelyet az E3-on mutatnak majd be részletesebben: azonban ez a Vita lesz.

 

Az új konzol-generációt négy év múlva várják a szakértők, amely azt is jelentheti, hogy a Sony mérnökei már dolgoznak valamin (a Microsoft épp mostanában keresett felvételre hardveres mérnököket), így aztán minden bizonnyal elindulnak majd a pletykák és találgatások az új generációs készülékekről.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)