Hirdetés

E3 2013 - Molyneux kiosztotta a két nagy konzolgyártót

|

Molyneux most aztán jól megmondja a tutit a next-gen konzolokról.

Hirdetés

Kiugrott a Microsoft ölelő karjaiból, és most mindenki kedvenc Molyneux „dizájnerpápája” az E3-on alaposan kiosztja a két konzolgyártót, szerinte ugyanis úgy viselkednek, mint „két egymást túlszárnyalni igyekvő suhanc” akik árgus szemekkel figyelik, hogy mit lép a másik és annak függvényében fogalmazzák meg az új stratégiájukat. Elmondása szerint fogyasztóként egyáltalán nem volt elájulva az idei E3-tól.

 

 „A Sony a Microsoft miatt döntött úgy, hogy új stratégiával rukkol elő, a Microsoft meg pont a Sony miatt változtatott az eredeti elképzelésein. Engem, mint vásárlót ez k@#vára nem érdekel. Egyedül a játékok számítanak, csak az izgat, hogy lesznek-e olyan játékok a megjelenéskor, amiért hajlandó leszek kiadni 400-500 dollárt vagy sem” - jelentette ki.

Molyneux továbbá nem kímélte a Microsoft sajtókonferencia előadóját sem (Phil Spencert ugyebár): „Egyáltalán nem volt profi. Az egyik percben Phil még ezt az üzenetet próbálta meg eljuttatni a hallgatóságnak, aztán meg egy másik Phil valami egészen másról próbálta meggyőzni a nézőket. Olyan volt az egész, mintha vaktában lövöldöztek volna, aztán majdcsak lesz valami.”

„Az online kapcsolat nekem, mint vásárlónak nem okoz olyan nagy gondot. Győzzenek meg, hogy miért is jó ez nekem. Jelen pillanatban csak arról szól az egész, hogy regisztráljam a játékaimat, na ez az, amit én nem akarok. Találjanak ki egy olyan megoldást, ami jelentős előnyhöz juttat azáltal, hogy online vagyok és kristálytisztán kommunikálják ez felém, akkor elfogadom ezt a megoldást„ - fogalmazta meg elvárásait a játékguru.

Molyneux természetesen találkozott a sajtó számos olyan képviselőjével, akik már torkig voltak a reflektorfénybe állított „adrenalinpumpáló” játékokkal és sokkal inkább az indie fejlesztők (pont olyanok, mint Molyneux) munkái felé fordultak.

EndreMan, nagyon remélem, hogy nem te voltál az, te inkább koncentrálj az olyan „adrenalinpumpáló” játékokra, mint a Watch Dogs, a The Division, a The Crew, a Titanfall, a Dark Souls 2, a Halo...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)