Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ez a megjelenési dátum?

|

Tudjuk, hogy csak jövőre, jó esetben tavasszal jelenik meg a Mass Effect: Andromeda. Az Amazonra felkerült egy dátum, ami akár még a végleges is lehet.

Hirdetés

Vártuk, hogy a tegnapi Electronic Arts sajtókonferencián bejelentik a Mass Effect: Andromeda megjelenési dátumát, vagy legalább néhány konkrétumot elárulnak a játékkal kapcsolatban, de mindössze egy új előzetest láttunk, ami alapján csak találgathattuk, milyen lesz a játék.

Ősszel várhatók további infók vele kapcsolatban, addig a megjelenés időpontját is homály fedheti. Azt sem fogják megerősíteni, hogy az Amazon oldalán megjelent dátum a végleges-e, de ott jelenleg a március 31-e szerepel. Alapvetően nem kapnánk fel erre a fejünket, hiszen ez az első negyedév utolsó napja, és ha ilyen dátumot állítanak be, az az esetek többségében csak placeholder, viszont ez a nap jövőre pont egy péntekre esik, és mint tudjuk, Európában a játékok zömmel pénteken jelennek meg. Írjátok be a naptárba, hátha, de csak ceruzával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)