Hirdetés

[UPDATE] Mass Effect 3 - Multiplayer infok (pletykafaktor)

|

Van néhány információnk eme RPG „talán-majd-egyszer-bejelentik” multiplayer módjáról. Ám fennáll a veszély, hogy csak pletyka az egész, szóval mindenki vigyázzon a testi és lelki épségére.

Hirdetés

 

A BioWare úgy védelmezte a multis infokat a Mass Effect 3-ról, mint egy anyatigris, sőt még az E3-as bemutatón sem árultak el róla túl sokat.

Ám néhány madárka azt csicseregte, hogy a közelgő játéknak talán lesz egy multiplayere, mely egy fullosan kiépített kampánnyal, s számos más különlegeséggel szolgál majd. Ugyancsak e forrás alapján tudunk néhány infot magáról a multiplayer kampányról. Íme a legreálisabb következtetések:

- A játékban lesz egy úgynevezett Horde multis mód egy rakat pályával.

- Persze a klasszikus módok is jelen lesznek, mint a Deathmatch, Team Deathmatch vagy a Capture the Flag.

- A Horde módban lesz Capture the Flag, King of the Hill és némi „lőjj-mindenre-ami-mozog” típusú kihívás.

- Ezenfelül a Horde módban lehetőség lesz max. 4 fős co-operatív játékra is.

- Habár a pályák alapvetően kisebbek lesznek, a kivitelezés mindenkit kárpótol majd.

- A játékosok 6 különböző faj közül választhatnak. Az informátorunk nem tudta megmondani, hogy melyek lesznek ezek a fajok, de valószínűleg az ME2-ben találhatóak közül jönnek majd.

- A multiplayer fejlődéshatára a 60-as szint lesz.

- Az ellenségek közül néhányan már ismerősek lehetnek: Geth, Marauderek, Huskok, de van egy új ellen is. Ők a Brute-ok.

- A játékban ugyancsak helyet kapott egy multis bolt, ahol a már meglévő felszerelésünket, fegyvereinket tudjuk fejleszteni, vagy újakat venni.

Ezeket az újdonságokat tudtuk meg a Mass Effect 3 multiplayeres részéről, azonban azt is tudnotok kell, hogy a játék még igencsak korai stádiumban van, és még sokat fognak rajta változtatni, finomítani, ezenkívül még az sem biztos, hogy egyáltalán lesz multiplayer része. Mi szeretnénk, hogy legyen!

A Mass Effect 3 nagy valószínűséggel 2012 márciusában fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

UPDATE: A BioWare hivatalosan is cáfolta az állításokat. Ezekszerint nem lesz multiplayer a Mass Effect 3-ban. Ezeket az infokat köszönjük a masseffect.hu-nak!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)