Hirdetés

Már idén bemutatkozik az új PlayStation és Xbox?

|

Az idei E3-at érdemes lesz várni, mert nagy valószínűséggel ott mutatkoznak be az újgenerációs konzolok, a Wii U mellett végre az új Xbox és PlayStation is fókuszba kerülhet. Már ha igazak a pletykák.

Hirdetés

Az MCV értesülései szerint idén júniusban végre bemutatkozik az új Xbox és PlayStation is, persze nem teljes valójában, ahogy a Wii U, de végre megtudhatunk némi információt a következő generációs konzolokról.



A PlayStation 4-ről eddig szinte semmit sem lehetett hallani, mivel a Sony eddig visszatartotta a fejlesztői készletet, de várhatóan az E3-on már többet tudhatunk majd az új konzolról. A Microsoft viszont várhatóan már a jövő heti CES-en elárul némi technikai információt a következő Xbox-ról, de a nagy "leleplezés" csak júniusban várható. Ez persze egyelőre csak pletyka, további részletek hamarosan, híradós fordulattal élve: maradjatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)