Hirdetés

Heavy Rain: The Origami Killer trailer

|

A The Origami Killer alcímet viselő Heavy Rain egyrészt forradalmasíthatja a kalandjátékok műfaját, másrészt egészséges irigységet vált ki mindazokból, akik nem rendelkeznek PlayStation 3 konzollal.

Hirdetés

A francia Quantic Dreams az angol David Cage vezetésével fennállása óta mindössze két játékot tett le az asztalra, s bár egyik sem lépett be a sokmilliós eladásokat produkáló sikerjátékok közé, már megjelenésük után kultjáték státuszba emelkedtek. A Heavy Rain címen futó legújabb fejlesztésnek megvan az esélye, hogy az Omikron: The Nomad Soul és a Fahrenheit (máshol Indigo Prophecy) példájával ellentétben kasszasiker is legyen.



A PS3-exkluzív Heavy Rain: The Origami Killer újabb példa lehet a szofisztikált történetmesélésre, s annak fontosságára a játékok területén is. Érdekessége, hogy az Origami gyilkos néven ismert elkövető után nyomozó karakterek bármelyikének elhalálozása esetén egy másik szereplő szemszögéből folytatjuk a játékot. El lehet képzelni, hogy ez hány lehetőséget nyújt az újrajátszásra.



A játékmenet a Fahrenheit megoldásaira emlékeztet, tehát gyors reflexeket igénylő, ún. quick-time eventek gyakran állnak majd utunkba, továbbá az akciók végrehajtása mindig helyzetfüggő, ahogy erről már több videó is tanúskodott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)