Hirdetés

E3 2017 - fantasy és sci-fi egyveleg lesz a Griftlands

|

A szűrrealitás határait feszegeti a Don't Starve fejlesztőinek új játéka, a Griftlands, amiben egyszerre megférnek a robotok, az idegenek és a rajzolt látványvilág is.

Hirdetés

A Klei Entertainment olyan munkáiról ismert, mint a Don't Starve, a Shank, az Invisible, Inc. és az Oxygen Not Included, de legújabb címük, a Griftlands különcebb mint a három játék együtt, mégis kell. 

Hirdetés

Elvégre mennyi olyan rajzfilmszerű grafikával dicsekvő szerepjáték van, amelyben fantasy és sci-fi műfaj egyaránt képviselteti magát? A Griftlandsben ráadásul mindezt megfejelték egy kíméletlen világgal, körökre osztott harcrendszerrel, valamint komoly morális döntésekkel.

Jelenlegi ismereteink szerint a Griftlands PC-re jön valamikor 2017 végén vagy 2018 elején (jelenleg az Early Access vendégszeretetét élvezi), de később valószínűleg más platformokon is játszhatjuk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)