Hirdetés

E3 2015 - Three Kingdoms of Gods and Demons a Square Enix új védjegye

|

Egy fura címet foglalt le magának a Square Enix még az E3 indulása előtt. Talán még egy izgi bejelentést is tűznek mellé?

Hirdetés

A Square Enix is megtartja holnap a maga kis sajtótájékoztatóját (a teljes menetrendet itt találjátok), ahol lehet, hogy bejelentenek majd egy új, és meglehetősen hosszú címmel megáldott programot.

A japán védjegyhivatal kiadott egy közleményt, miszerint a Square bejegyezte a Kami to Majin no Sangokushi, azaz Three Kingdoms of Gods and Demons védjegyet. A leírásban vannak sorok, melyek arról árulkodnak, hogy egy videojátékról van szó, és ami még izgalmasabb, hogy a mobil szó benne sincs a szövegben, tehát ha lesz ilyen játék, az biztosan konzolos és/vagy PC-s platformokra érkezik majd.

Érdemes lesz tehát figyelni a Square Enix műsorát, már csak azért is, mert rengeteg címmel jönnek. Ti melyikre lesztek leginkább kíváncsiak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)