Hirdetés

E3 2019 - a Microsoft az új Xbox bemutatására utalgat

|

A korábbi ízelítőkbe rejtett kódokból egy sokat mondó üzenet jött ki, mi pedig egyre határozottabban reménykedünk a nagy bejelentésben.

Hirdetés

A Microsoft több E3-as teasert is kiadott az elmúlt napokban, hogy így pörgesse fel az érdeklődést a minden jel szerint elég eseménydúsnak ígérkező konferenciájára. Elég trükkös megoldással sikerült az est egyik legjobban várt bejelentését megerősíteni, de a lényeg az, hogy a következő generációs Xbox leleplezése erőteljesen remélhető. Nem mintha eddig nem lett volna az, de most megerősítést is kaptunk, egy egészen egyedi üzenet formájában.

Hirdetés

Először a The Verge vette észre a dolgot: a három lent látható kép sarkában egy-egy szám és betűkombináció rejtőzködik. Az első kód R 255 volt, a második G 36, a harmadik pedig B 0. Ha a három kódot összerakjuk, akkor egy RGB kódot kapunk, és a 255, 36, 0 a skarlát szint adja ki. A Scarlet a következő Xbox generáció kódneve.

Ezek szerint a Microsoft nem csak rekord mennyiségű játékról, de a következő generációs konzolról is mesélni fog. Persze ezt eddig is sejtettük, vagy tudni véltük, de egy ilyen titkos üzenet csak rátesz egy lapáttal az elvárásokra.

A Microsoft Xbox műsora ma este 22:00-kor indul, amiről természetesen minden fontos infót megosztunk majd veletek itt a GSO-n, érdemes velünk maradni, éjszaka is toljuk majd a híreket megállás nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)