Hirdetés

E3 2019 - minden, amit tudnod kell az év legnagyobb videojátékos rendezvényéről!

|

Közel két hét múlva kezdetét veszi a játékipar legfontosabb eseménye, és idén kiemelten érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Most már egészen biztos, hogy 2020-ban sor kerül a generációváltásra, érkezik a következő PlayStation és Xbox, velük együtt pedig rengeteg gyönyörű játék. Az új konzolok nem csak erősebbek lesznek elődjeiknél, de olyan szolgáltatásokat hozhatnak, amik felforgathatják a játékipart. Egyre többen gondolják, hogy a streaming a jövő, így a Google Stadia is komoly szereplő lehet, és a Sony, valamint a Microsoft is nyithat ebbe az irányba. Bár a japán óriás nem lesz ott az E3-on, nélküle is izgalmas lesz az esemény. A GameStar-on idén is 24 órában közvetítünk mindent, hogy a lehető leghamarabb értesüljetek az újdonságokról, és segítünk, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésekről sem!

Hirdetés

E3 2019 sajtókonferenciák

Xbox

Időpont: 2019. június 9. 22:00
Ezt várjuk: E3 2019 - mit várhatunk a Microsofttól?
Livestream: E3 2019 - Xbox sajtókonferencia élő közvetítés

Új konzolok, új játékok, új szolgáltatások - az Xbox konferencia az E3 egyik legizgalmasabb műsora lehet. A Microsoft nagy dobást igért, és elhisszük, hogy ezt be fogja tartani. A következő generációs Xbox első részletei mellett hallhatunk majd a Project xCloudról, a Gears 5-ről, a Halo Infinite-ről, az Age of Empires IV-ről és még sok minden másról - például a Cyberpunk 2077-ről is.

Bethesda

Időpont: 2019. június 10. 02:30
Ezt várjuk: E3 2019 - Mit várhatunk a Bethesdától?
Livestream: E3 2019 - Bethesda sajtókonferencia élő közvetítés

A Bethesda az ideit a Doom évének bélyegezte, de nem csak a Doom Eternalt szolgáltatja nekünk. A folyamatosan frissülő játékok (The Elder Scrolls Online, Quake Champions, The Elder Scrolls: Legends) mellett szó eshet a Rage 2 új tartalmairól, a Wolfenstein: Youngbloodról, a VR-os Cyberpilotról, és lehet, hogy bejelentik egyéb franchise-ok következő részeit is. Egy új Dishonoredre vagy Preyre nem mondanánk nemet.

PC Gaming Show

Időpont: 2019. június 10. 19:00
Livestream: E3 2019 - PC Gaming Show élő közvetítés

Általában elég lapos a PC Gaming Show, és nem gondoljuk, hogy ez idén változni fog. A szervezők teret adnak kisebb játékok fejlesztőinek és nagy kiadóknak is, így az Annapurna, valamint a Fatshark mellett számíthatunk a Frontier, a Funcom, a Paradox, a Rebellion és a Tripwire Interactive bejelentéseire.

Ubisoft

Időpont: 2019. június 10. 22:00
Ezt várjuk: E3 2019 - mit várhatunk a Ubisofttól?
Livestream: E3 2019 - Ubisoft sajtókonferencia élő közvetítés

Kevés bejelentett játékkal rendelkezik most a kiadó, és azok közül a legtöbb biztosan nem jelenik meg 2019-ben. Nagy meglepetéseket várunk, régi franchise-ok újraélesztését (új Splinter Cell, légyszi!), újak bemutatását, nem olyan régiek folytatását. Csak egyet kérünk: a következő Far Cry-t ne siessék el!

Square Enix

Időpont: 2019. június 11. 03:00
Ezt várjuk: Hamarosan!
Livestream: E3 2019 - Square Enix sajtókonferencia élő közvetítés

A Square Enix E3-as felhozatalától sem szoktunk általában elájulni, viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal együttműködésében készül egy Bosszúállók játék, amiről még semmit nem tudunk, viszont most, hogy lement a Végjáték, végképp eljött a bemutató ideje. Ha másért nem, ezért érdemes lesz sokáig fent maradni - vagy korán kelni.

Nintendo

Időpont: 2019. június 11. 18:00
Ezt várjuk: E3 2019 - Mit várhatunk a Nintendótól?
Livestream: E3 2019 - Nintendo Direct élő közvetítés

A Nintendo nem változattott programján, a Directen megejti a fontosabb bejelentéseket, majd a Treehouse közvetítések során szép folyamatosan szórja az infókat. Izgatottan várjuk, mi lesz a következő nagy dobás.

Az Electronic Arts idén is külön rendezvényt tart az E3 előtti napokban, sajtókonferencia nélkül, de június 8-án több livestreamben mutat majd be mindent. Lesz Devolver prezentáció is, ami valószínűleg pont azt kínálja majd, mint az előző kettő.

Ti mit vártok a legjobban?

Címkék: #e3 2019
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)