Hirdetés

E3 2019 - Ubisoft sajtókonferencia élő közvetítés

|

Nagy meglepetésekre számíthatunk a Ubisofttól, köztük három nagy költségvetésű játék bejelentésére.

Hirdetés

A Skull & Bones kihagyja az E3-at, mert átalakul, és leghamarabb 2020 végére lehet kész. A kalózos játékok piacán a Sea of Thieves okozott egy kis felfordulást, ezért a Ubisoftnak többet kell kínálnia, mint amit a Rare nyújtott, ha nem akarja, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flaggel bevezetett hajózásra épülő játéka zátonyra fusson.

Hirdetés

Enélkül is izgalmas előadásra számíthatunk, a Tom Clancy játékok hangsúlyos jelenlétével. Megismerhetjük a The Division 2 bővítményeit, szó eshet a Siege új szezonjáról és e-sport terveiről, valamint a Ghost Recon októberben megjelenő következő részéről, a Breakpointról. Felbukkanhat továbbá a Beyond Good & Evil 2, a The Settlers és a Watch Dogs 3 is, illetve nem néznénk kikerekedett szemekkel, ha akár csak említés szintjén megjelenne az Assassin's Creed és a Far Cry franchise.

Június 10-én este 22:00-tól minden kiderül, nézzetek vissza és indítsátok el az alábbi közvetítést.

Watch live video from Ubisoft on www.twitch.tv

Ha másra is kíváncsiak vagytok, nézzétek meg, mikor lesz a többi előadás, valamint kövessétek híreinket az E3-as aloldalunkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)