Hirdetés

E3 2018 - adrenalindús trailert kapott a Just Cause 4

|

Bár a Microsoft is villogott kicsit a Just Cause negyedik részével a konferenciáján, természetesen a játék kiadója, a Square Enix saját előadására tartogatta a lényeget. Tüzes tornádó és robbanás robbanás hátán.

Hirdetés

A Square Enix és az Avalanche Studios eddig sem spórolt az őrültséggel és robbanásokkal, azonban a Just Cause 4 esetében ezt még négyzetre is emeli, hogy a nyílt világú akciójátékok szerelmeseinek vérnyomása még magasabbra emelkedjen - még akkor is, ha a Walmart elrontotta a meglepetést. 

Hirdetés

A Just Cause 4 a Microsoft konferenciáján mutatkozott be hivatalosan, de érthető módon a Square Enix nem a redmondiaknak szánta a Just Cause 4 legizgalmasabb látnivalóját. Testreszabható kampóval és még több rombolásra alkalmas eszközzel tér vissza Rico Rodriguez, aki ezúttal egy fiktív dél-amerikai országba érkezik, ahol a Fekete Kéz nevű bandával akasztja össze bajszát. A zsoldos srácok komoly IQ növelő kúrán estek át, így nem lesz könnyű dolgunk. A pusztításba ezentúl az Anyatermészet is beszáll, aki tüzes tornádóval és óriási homokviharral fejezi ki nemtetszését. Csekkoljátok is meg ezeket az új trailerben:

A Just Cause 4 megjelenése december 4-én esedékes. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)