Hirdetés

E3 2017 - így hergel az E3-ra a Ubisoft

|

A Ubisoft kiadott egy új trailert, amiben történhetett volna az is, hogy bemutatják az E3-as felhozatalt. Végül csak az derült ki belőle, hogy sok új címmel készülnek.

Hirdetés

Mi már megpróbáltuk kitalálni, hogy mire készül a Ubisoft az E3-as színpadon, de talán még várnak ránk nagy meglepetések. Egy humoros kis trailerben hergelt minket a kiadó.

A srácok szerettek volna összevágni egy teasert a várható, és az E3 alatt bemutatásra kerülő játékokról, de mivel ezek több mint a fele nincs még hivatalosan bejelentve, így nem tehették bele őket. Ennek megfelelően az 1 perces videóból legalább 20 másodpercig ténylegesen látunk is dolgokat. Így csak annyit tudhatunk, hogy nem tudhatunk semmit.

Oké, azt azért tudjuk, hogy a hivatalosan be nem jelentett játékok között ott lesz majd az Assassin's Creed: Origins és a Mario + Rabbids: Kingdom Battle is. Vagy legalábbis erősen sejtjük. A többiről azonban tényleg fogalmunk sincs, és alig várjuk a nagy meglepetéseket. Ti mit reméltek a Ubisoft konferenciától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)