Hirdetés

E3 2017 - ilyen lesz a két The Legend of Zelda: Breath of the Wild DLC

|

Közös trailert kaptak a The Legend of Zelda: Breath of the Wild DLC-i, amiknek a megjelenési időszakát is megtudhattuk.

Hirdetés

Mivel a Switch messze legnagyobb húzócíme eddig a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, nem meglepő, hogy a Nintendo E3-as streamjében is helyet kapott a játék. A traileren a Link kalandjaihoz érkező két kiegészítőről volt szó, amik még idén megérkeznek.

Az első DLC, a The Master Trials egész pontosan június 30-án landol a Switchen és Wii U-n, a másodikként érkező The Champions' Ballad pedig valamikor az év végén lesz kapható. A trailer első felében láthattuk az első csomag korábban leleplezett tartalmait, így a Trial of the Sword próbatételt, az új nehézségi módot, ruhákat és a térképet, ami követi, merre jártunk addig. A második DLC-hez csak röviden jelenik meg, de az már egyértelmű, hogy Linken kívül a többi bajnoknak is szerep jut - ők egyébként Amiibo-figuraként is megjelennek majd.

Beszerzitek majd a Breath of the Wild DLC-it?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)