Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - megjöttek a részletek az első DLC-ről

|

Sajtóközleményben árulta el a Nintendo, hogy mire is számíthatunk a nyáron érkező kiegészítőcsomagtól.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild két nagyobb tartalmi csomagot fog kapni még idén. Abból az első a nyáron érkezik The Master of Trials néven. Ez nem viszi tovább a sztorit, de kibővíti a már meglévő lehetőségeket.

A legfontosabb újdonság a Trial of the Sword, ami egy 45 szobából álló próba, ahová fegyverek és páncél nélkül fogunk belépni. Ha kitakarítjuk az összes ellenfelet a helyről, akkor jutalmul felerősíthetjük a Master Swordot, ami ezután folyamatosan világító, állandóan felerősített állapotban marad.

Lesz emelt nehézségi szint, Heroes Path funkció (a térkép leköveti majd merre jártunk, hogy könnyebben eligazodjunk), rengeteg új felszerelési tárgy, Korok helyek megtalálását segítő Korok maszk és a Travel Medallion. Utóbbi egy kincses dobozban rejtőzik valahol a világban, és ha megtaláltuk, akkor egy ideiglenes gyors utazási pontot hozhatunk létre vele oda, ahol épp állunk Linkkel.

A második DLC csomagról a közeljövőben mesél majd a Nintendo. Mindkét kiegészítő megjelenik majd Nintendo Switchre és Wii U-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)