Hirdetés

E3 2016 - előrébb került a PC Gaming Show

|

A PC Gaming Show szervezői nem szeretnék, ha a konferenciájuk ütközne a Ubisoft előadásával, ezért úgy döntöttek, megváltoztatják a kezdési időt.

Hirdetés

Hasonlóan az előző évek expóihoz ezúttal is durva felhajtás lesz az E3 körül, amit egy konferenciákkal teli nulladik nap indít el, csakhogy idén kivételesen az Elecronic Arts izzítja be a bulit és azt követően a Bethesda tüzeli fel a kedélyeket, hogy a Microsoft, a PC Gaming Show, a Ubisoft és a Sony ébren tartsanak minket reggelig a bejelentéseikkel. 

Most szívünk piknikkosarának eperdzsemjévé vált a PC Gaming Show azzal a döntésével, hogy a leendő nézők (és sajtósok) igényeit figyelembe véve előrébb hozta az előadásának kezdetét. 

Ennek köszönhetően lesz idő egy picit szusszanni egyet a Ubisoft (hazai idő szerint) június 13-án, este 22 órakor kezdődő E3-as prezentációja előtt és nem fog összeérni a két műsor, mivel a frissített menetrend szerint a körülbelül másfél órásra tervezett PC Gaming Show időpontja június 13-án, hétfőn, 20:30-ra módosult. 

A szervezők tervei alapján a következő stúdiók már biztosan ott lesznek az eseményen: Bohemia Interactive (DayZ, ArmA), Relic Entertainment (Dawn of War, Company of Heroes), Tripwire Interactive (Killing Floor, Red Orchestra), Cloud Imperium (Star Citizen), Studio Wildcard (ARK: Survival Evolved), TaleWorlds Entertainment (Mount & Blade) és a Torn Banner Studios (Chivalry: Medieval Warfare). 

Természetesen - mint mindig - idén is lesz liveblog és minden hír azonnal kikerül a főoldalunkra is, így érdemes lesz velünk tartani az egész E3 alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)