Hirdetés

E3 2016 - megvan, mikor érkezik a Forza Horizon 3?

|

Lehet, hogy a megjelenési dátum mellett sok más érdekesség is kiszivárgott a legújabb Forza cím kapcsán. Ráadásul a játék elvileg nem csak az Xbox One-t veszi célba!

Hirdetés

Bár a Microsoft E3-as sajtókonferenciája csak ma este 18:30-kor veszi kezdetét, azt már most sejteni lehet, hogy az előadás folyamán nem maradunk új Forza nélkül. A NerdLeaks szerint azonban már most nagyon sok mindent tudni lehet a bemutatásra kerülő játékról, ami a Horizon sorozat harmadik része lesz.

A Forza Horizon 3 Ausztráliában kínál majd fel izgalmas versenyeket a játékosok számára, akik a kampány során a maximálisan négy fős coop módot is kipróbálhatják. A Horizon 3-ban kapjuk meg a széria történetének legnagyobb autóválasztékát, ezeket a verdákat pedig igazán extrém körülmények között hajthatjuk meg. Az is valószínűnek tűnik, hogy a Playground Games által létrehozott eddigi legnagyobb nyílt világú területet nem csak Xbox One-on, hanem PC-n is bejárhatjuk. A kiszivárgott információk alapján a Forza Horizon 3 2016. szeptember 27-én fog megjelenni.

Mindezt hamarosan úgy is megerősítik vagy cáfolják a Microsoft előadásán, de addig is meséljétek el, hogy örültök-e a fenti híreknek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)