Hirdetés

E3 2016 - jönnek a Crash Bandicoot remasterek!

|

A Sony zseniális konferenciájának egyik felejthetetlen pillanata volt, mikor Shawn Layden bejelentette a Crash Bandicot részek feltámasztását.

Hirdetés

Mikor a SIE Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden úgy lépett a színpadra a Sony E3-as előadásán, hogy Crash Bandicoot alakú árnyéka volt, már akkor tudtuk, hogy a következő másodpercekben bejelentést kapunk, de minden várakozásunkat felülmúlták. 

A közelmúltbeli pletyka beigazolódott, Crash valóban csatlakozik a Skylanders családhoz a Skylanders: Imaginators esetében (ahogyan azt a fenti képre kattintva csodálható videó is hirdeti), de nem ez az, ami miatt madarat lehetne fogatni most velünk.

Layden bejelentette, hogy a Crash Bandicoot franchise első három része (a Crash Bandicoot, a Cortex Strikes Back és a Warped) megkapja a felújítást PlayStation 4-re, köszönhetően az Activisonnel való együttműködésüknek.

További információkat egyelőre nem tudtunk meg a remaster verziókról, de amint hallunk valamit, azonnal szólunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)